Romil Operational Fleetsoffice (0232) 234-005
fax (0232) 249-282
relatii clienti (0757) 800-900

Despre Romil Group

Grupul Romil a fost infiintata in anul 1994. Din 1995, ROMIL SERVICE devine dealer autorizat Fiat. Ulterior, pe segementul de piata al autovehiculelor de pasageri, compania devine dealer autorizat si pentru: Fiat, Alfa Romeo, Lancia si SsangYong
Incepand din anul 1997 ROMIL SERVICE devine dealer autorizat Iveco.
Atunci incepe practic un lung proces investitional, in facilitati si personal, pentru a oferi clientilor servicii la cel mai inalt standard..mai mulde detalii despre Romil Group aici

Despre RomilOperationalFleets

RomilOperationalFleets ofera o gama completa de produse dedicata necesitatilor legate de parcul auto: servicii financiare, administrarea flotei a anvelopelor si a daunelor, intretinere si reparatii, inchirieri pe termen scurt si termen lung, carosare, asigurari, inchirieri pe termn scurt si termen lung si servicii de transport.

Experienta

  • Primul contract Operational a fost semnat in 2004 pentru o flota de 50 de microbuze. De atunci, parcul operational gestionat de Romil a depasit 500 de autoturisme si vehicule comerciale.
  • RomilOperationalFleets este singura solutie completa pentru companii de distributie si in special pentru transport frigorific. Experienta in acest domeniu si posibilitatea de a oferii cele mai complexe si complete solutii, inclusiv vehicule frigorifice la schimb pozitioneaza solutia Romil in prim plan.

260 angajati, peste 500 de vehicule in leasing operational, 5000 de clienti activi - aceste cifre sunt dedicate perfectionarii serviciilor oferite.