Romil Operational Fleetsoffice (0232) 234-005
fax (0232) 249-282
relatii clienti (0757) 800-900

Servicii si avantaje

Finanţare fara avans

Eliberarea de resurse financiare importante ce pot fi alocate activităţii principale.

Mobilitatea completă a salariaţilor fara a fi implicati derivate din situatia parcului de vehicule.

Consultanţă şi rapoarte periodice, pentru optimizarea parcului auto in functie de necesitati.

Leasing Operaţional cu servicii incluse

Companiile care detin flote de autoturisme si vehicule comerciale se bucura de o solutie completa de externalizare : intreţinere, asigurări, asistenţă, vehicul de inlocuire, consultanţă  si optimizarea flotei.

Acest produs permite companiilor externalizarea gestionării flotelor de autovehicule avand ca principale avantaje controlul eficient al costurilor cu parcul auto şi eliberarea de resurse financiare.

Livrarea autovehiculului

ROMIL Service efectuază comanda, carosarea, inmatricularea si llivrarea autovehiculului, intodeauna cu scopul de a vă oferi servicii de cea mai inaltă calitate.

Asistenta in alegerea modelului autovehiculului dacă nu sunteţi hotărat in privinţa tipului acestuia sau a caroseriei necesare. De la comanda fermă a autovehiculului, ROMIL coordonează şi urmăreşte intregul proces de livrare, informandu-vă in permanenţă.

 

Intreţinere

Leasingul Operational  include operaţiunile de intreţinere periodice şi obligatorii recomandate de producător şi reparaţiile mecanice rezultate in urma uzurii normale a autovehiculului.

Toate aceste operaţiuni de intreţinere sunt cuprinse intr-o rată lunară fixă stabilită in funcţie de tipul autovehiculului, durata şi kilometrajul alese de client.

Cu sistemul de intretinere globala costurile de intreţinere variabile şi dificultăţile in ceea ce priveşte controlul asupra operaţiunilor de mentenanţă au luat sfarşit.

Gestionarea si depozitarea anvelopelor

Aveţi opţiunea de a include in contract un număr de anvelope  in funcţie de kilometrajul estimat si de utilizarea parcului, pentru  siguranţa parcului si a utilizatorilor pe toata perioada contractului.

Beneficiaţi astfel de puterea de negociere a ROMIL  in ceea ce priveşte preţurile de achiziţie şi calitatea serviciilor oferite.

Nu trebuie decit să sunaţi ROMIL la numărul comunicat pentru o programare. Echipa noastră de operaţiuni va face programarea şi vă va comunica toate detaliile necesare.

 

Asigurări

O soluţie completă pentru asigurare, care include:

              Asigurarea de Răspundere Civilă (RCA)

               Asigurarea Full Casco

asigurand pentru daunele materiale şi furtul  precum şi pentru daunele provocate terţilor.

 Asistenţă

Un serviciu complet de asistenţă 24h/24 , 7 zile/7   pe teritoriul Romaniei sau oriunde in Europa. In caz de imobilizare a autovehiculului ca urmare a  unei defecţiuni a    unui accident sau a unui furt

Vehicul de inlocuire

Mobilitate non-stop prin punerea la dispoziţie a unui autovehicul de inlocuire in caz de imobilizare a autovehiculului utilizat, ca urmare a reparaţiilor periodice, create de o dauna  sau a furtului. 

 Consultanţă şi Raportare

 Obiectivul nostru este de a vă oferi o soluţie flexibilă şi avantajoasă din punct de vedere financiar pentru flota de autovehicule.

 De aceea specialiştii ROMIL vă stau la dispoziţie pentru a vă acompania in alegerea celei mai bune soluţii incă din momentul alegerii autovehiculului, a duratei şi kilometrajului contractului pană la returnarea autovehiculului.

 Consultanţii noştri in vanzări vă vor informa periodic cu privire la starea autovehiculelor, a kilometrilor parcurşi si al traseului efectuat, punandu-vă la dispoziţie rapoarte adaptate nevoilor dumneavoastră.

  Pe baza acestor rapoarte contractul poate fi ajustat in funcţie de kilometrii parcurşi, pentru   finanţarea numai a utilizării reale a autovehiculelor.

 ROMIL  va ofera un sistem de gestiunei a flotei prin GPS si raportare saptamanala pentru o urmarire exacta a activitatii, oriunde in Europa

.

Contact
Relatii Clienti
0757.800.900